Black friday

Reduceri Black Friday 2021

Black friday 2021 este ziua în care magazinele oferă cele mai mari reduceri din an. De Black Friday ai posibilitatea să cumperi mai mult și să cheltuiești mai puțin pe produsele pe care ți le doreșt

Black Friday
0
Otter Reduceri Black Friday- până 65% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul online Otter! Otter este un magazin online care comercializează online încălțăminte.
Black Friday
0
Mlekior Reduceri Black Friday- până 65% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul online Mlekior! Melkior este un magazin online care comercializează produse din categoria beauty cum ar fi de exemplu machiajele.
Black Friday
0
Lensa Reduceri Black Friday- până 55% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul online Lensa! Lensa este un magazin online care comercializează ochelari de soare,de vede și lentile de contact.
Black Friday
0
La Fete Cochete Reduceri Black Friday- până 55% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul online La Fete Cochete! La Fete Cochete este un magazin care comercializează încălțăminte de toate tipurile pe femei.
Black Friday
0
Kit unghii Reduceri Black Friday- până 70% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul online Kit Unghii! Kit Unghii este un magazin online care comercializează produse care te vor ajuta să obții pedichiura dorită.
Black Friday
0
Kalapod Reduceri Black Friday- până 75% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul online Kalapod! Kalapod este un magazin online care comercializează online încălțăminte.
Black Friday
0
Elefant Reduceri Black Friday- până 65% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul Elefant! Elefant este un magazin online care comercializează o mulțime de produse, de la cărți la parfumuri.
Black Friday
0
DyFashion Reduceri Black Friday- până 55% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul DyFashion! DyFashion este un magazin care comercializează încălțăminte și îmbrăcăminte pentru femei.
Black Friday
0
dEpurtat Reduceri Black Friday- până 65% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul dEpurtat! Depurtat este un magazin care comercializează încălțăminte de toate tipurile pe femei.
Black Friday
0
Chilipirul Zilei Reduceri Black Friday- până 55% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul Chilipirul Zilei! Chilipirul Zilei este un magazin care comercializează produse pentru casa ta și care te ajută să obții căminul mult dorit!
Black Friday
0
Astratex Reduceri Black Friday – până la 70% reducere
Ofertă
Reduceri Black Friday la magazinul Astratex! Astratex este un magazin ce comercializează ca produse principale lenjerie intimă premium pentru tine și familia ta!
Black Friday
0
4F Reduceri de Black Friday – până la 65% reducere
Ofertă
Reduceri de Black Friday la magazinul 4F. 4F este un magazin ce comercializează articole vestimentare sportive, pentru tine și familia ta.

Black friday 2021

Black friday este un eveniment în care majoritatea magazinelor oferă reduceri uriașe la produsele lor și care de la an la an atrage tot mai mulți oameni dornici să facă cumpărături la un preț mai mic.

Acest eveniment a continuat și continuă să evolueze de la an la an deoarece în fiecare an magazinele se întrec în oferte încercând să ofere prețuri cât mai mici.

Întrebări frecvente despre Black Friday 2021

Există o serie de întrebări pe care și le pune lumea legat de acest eveniment în această secțiune vom încerca să răspundem la toate. Dacă există o întrebare care nu este expusă aici și tu nu știi răspunsul te rog să ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Când este black friday în 2021?

În acest an black friday este organizat în pe 26 noiembrie, cel puțin așa este în teorie… Practic toată luna noiembrie va fi prezentă cu oferte legate de acest eveniment, de ce? Deoarece nu toate magazinele organizează acest eveniment simultan fiecare magazin în parte planifică în parte. Deci fi cu ochii pe site-ul nostru pentru a vedea când apar promoțiile pe siteul nostru.

De ce să fac cumpărături de Black friday în 2021 ?

Dacă ai produse pe care ți le dorești dar nu ai banii necesari să achiziționezi acel produs sau acele produse black friday e momentul ideal să faci asta. Practic e recomandat să faci cumpărături de black friday pentru că cumperi mai mult și cheltuiești mai puțin.

De ce se cheamă Black Friday?

E o denumire cam urâtă, sumbră, nu ? –Vinerea Neagră. Nu se știe cu exactitate de ce se numește așa dar în media, termenul a fost folosit pentru prima dată în anul 1981, cu sensul de a explica profitul pe care îl câștigau retailerii în acea zi. De ce? Pentru că, de obicei, profitul înregistrat se nota cu cerneala neagra. Asa ca, atunci când cineva spunea despre un magazin ca este pe negru, semnifica ca face bani.

Ce reduceri pot găsi de Black Friday 2021 în România?

Deși este dificil să îți spunem cu câteva luni înainte de eveniment ce reduceri vor exista putem anticipa după istoricul anilor trecuți. La magazinele partenere vor exista reduceri cuprinse între 50 și 80%! Așadar dacă vrei să fi printre primi care află de aceste reduceri pentru a prinde stoc și pentru a putea cumpăra urmărește site-ul nostru Reduceri Zi de Zi!

Reduceri Zi de Zi
Logo