Întrebări frecvente

Dacă te-ai lovit de o problemă în urma navigări pe site-ul nostru și nu găsești răspunsul la întrebarea ta mai jos te rog să ne contactezi folosind formularul din secțiunea contact iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cum găsesc reduceri pentru un magazin?

Pentru a găsi cele mai noi reduceri sau coduri de reducere a unui magazin folosește bara de căutare din partea de sus a site-ului nostru. Pentru a găsi reducerile scrie numele magazinului și îți vor fi toate promoțiile și codurile de reducere prezente pe site a acelui magazin.

Cum folosesc codurile de reducere?

Codurile de reducere se folosesc la finalizarea cumpărăturilor în secțiunea cod promo din coșul de cumpărături al magazinului. Codul trebuie introdus corect și va fi afișată și suma economisită în urma folosiri codului.

Ce înseamnă cod de reducere?

Codurile de reducere sunt formate dintr0un grup de litere sau cifre care oferă o reducere la finalizarea comenzi dacă sunt introduse în câmpul lor special.

Nu funcționează un cod de reducere, ce fac?

Pentru această problemă pot fi mai multe probleme. Mai jos am enumerat posibilele motive din cauza căruia nu funcționează codul.

  • Ai folosit produse care nu se află în campania din care face parte codul – Noi pe site specificam clar în dreptul fiecărei promoții pe care o publicăm care sunt produsele unde codul funcționează.
  • Codul nu mai este activ – Deși noi specifică pe site perioada în care codul poate fi folosit se poate întâmpla ca tu să nu cumperi imediat și să mai aștepți ceea ce u e greșit. Când faci acest lucru încearcă să verifici perioada de valabilitate a codului și să revii până să expire codul.
  • Nu ai atins suma minimă pentru care oferta devine valabilă – Deși magazinele oferă coduri de reducere aceștia pot pune o sumă minimă pentru a putea fi folosit codul. Asigură-te ca ai suma minimă, iar codul va funcționa.

Dacă după ce ai verificat cele menționate mai sus tot întâmpini probleme te rugăm să ne contactezi iar noi ne vom da toată silința pentru a te ajuta.

cupoane și reudceri in fiecare zi

Magazine, Coduri și vouchere noi în fiecare zi pentru tine!

Nu vrei să te ținem la curent cu ultimele noutăți?

.
Reduceri Zi de Zi
Logo