Coduri de reducere Kalapod
Ofertă
0
Pantofi sport de barbati  de la 46 de Lei pe Kalapod
Ofertă
Super prețuri pe Kalapod la pantofii sport pentru bărbați. Profită de prețurile mici și comandă perechea preferată.!
Ofertă
0
CRAZY WEEK Sale – de la 29.9 Ron
Ofertă
Pe kalapod.ro se desfăsoară campania CRAZY WEEK Sale ce conține produse cu prețuri de la doar 29.9 lei. Camapania este activă până pe 13.04.2021

Cine sunt cei de la Kalapod?

Kalapod este un brand care comercializează încălțăminte și care a fost construit în jurul nevoilor pe care le au clienții.

Fiind un magazin care pune accent mare pe tendințe aceștia îți doresc să pună la dispoziție încălțăminte de modă tuturor clienților.

Au intrat pe piața din România hotărâți să spargă tiparele și să ofere inspirați în materie de fashion cât mai multor oameni.

În ultimii ani Kalapod sa aflat într-o continuă creștere fiind alegerea tot mai multor femei care iubesc încălțăminte fashion

Cei de la calapod oferă frecvent cod de reduceri și au foarte des campanii de reduceri care au ca scop facilizarea achiziților produsele de top prezente pe site-ul lor.

Ce produse se găsesc pe kalapod?

Fiind un brand care e destinat femeilor mai exact încălțămintei de dama pe site-ul se vor regăsii produse din categoriile:

  • Adidași și pantofi sport de dama;
  • Pantofi eleganți
  • Cizme;
  • Ghete;
  • Botine;
  • Sandale;

Pe lângă cele menționate mai sunt prezente câteva categorii pe care te las pe tine să le descoperi cu un simplu click pe butonul de mai sus.

Organizează Kalapod campanie de reduceri de Black Friday?

În decursul anului kalapod organizează reduceri periodice sau oferă cod de reducere pentru clienții lor sau pentru cei care sunt la curent cu site-ul nostru.

Dar pentru că acele reduceri nu sunt suficiente cei de la Kalapod oferă reduceri masive de Balck Friday care pot fi o oportunitate bună pentru tine.

cupoane și reudceri in fiecare zi

Magazine, Coduri și vouchere noi în fiecare zi pentru tine!

Nu vrei să te ținem la curent cu ultimele noutăți?

.
Reduceri Zi de Zi
Logo